U bent nu hier: Home » Onze visie

Onze visie op webdesign / websites

Waar moet u op letten bij het presenteren van uw bedrijf of activiteiten op het internet?

Bij deze cruciale vraag gaan veel bedrijven en personen al direct de fout in. Vaak wordt er alleen gekeken naar het uiterlijk van een website (webdesign), terwijl vele factoren van belang zijn.

JBB Media heeft als groot voordeel een brede marktkennis in huis te hebben. Wij denken voor u vooruit en hebben onze websites vanuit een marketingtechnisch oogpunt ontworpen.


Visie op webdesign Wist u bijvoorbeeld dat een site die is gebouwd in "flash" erg moeilijk doorzocht kan worden door zoekmachines, bijvoorbeeld Google? U heeft dan misschien een fraai ogende site, maar wat heeft u aan deze site zonder bezoekers? En wist u dat de wijze waarop een website is geprogrammeerd minstens zo belangrijk is als het uiterlijk van een website? De positie van uw website in zoekmachines is namelijk afhankelijk van de wijze waarop de codes binnen uw site zijn opgebouwd.

Daarnaast lijken websites er vaak goed uit te zien, maar is er bij het programmeren van een site geen rekening gehouden met verschillende browsers of resoluties, waardoor een site verkeerd kan worden weergegeven en uw boodschap verloren gaat.


Visie op website In de wereld van internetmarketing vinden er regelmatig onderzoeken plaats over de opbouw en indeling van websites. Op welke manier moet een site zijn opgebouwd om uw boodschap op de meest effectieve manier over te brengen op de bezoeker?

Dergelijke belangrijke factoren hebben wij meegenomen bij het ontwerpen van uw "gezicht" op het internet. Ruim 90% van alle bestaande internet bedrijven houdt geen rekening met bovengenoemde onderdelen.


Wilt u een website waarbij uw boodschap wordt overgebracht op uw bezoekers, dan heeft u in JBB Media de juiste partner gevonden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.