U bent nu hier: Home » Content management systeem

Content Management Systeem / CMS

Uw pagina volledig in eigen beheer?

JBB Media heeft een uniek Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld. Dit stelt u in staat uw website volledig zelfstandig te beheren en te onderhouden en biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van marketing en het contact met uw klanten.

Zo kunt u op eenvoudige wijze de gehele website wijzigen, extra pagina's aanmaken, teksten toevoegen en foto's veranderen.

Tevens biedt dit systeem u onder andere de mogelijkheid bezoekers statistieken te bekijken en een nieuwsbrief in een keer aan al uw klanten te versturen. U kunt er ook voor kiezen om een gastenboek op uw website te activeren. Tot slot en zeker niet onbelangrijk, met een druk op de knop valt er een back-up van al uw data te maken.

Om het zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, hebben we het systeem ontwikkeld in de stijl van Mircosoft Office Word. Dit kent iedereen en spreekt volledig voor zich.

Veel bedrijven werken met een standaard CMS, zoals bijvoorbeeld Joomla. Hierbij wordt vaak een belangrijk punt over het hoofd gezien en dat is de veiligheid van uw data. Doordat de programmatuur achter het systeem door iedereen te bekijken is, loopt u een relatief hoog risico om gehackt te worden.

Interesse in onze internet diensten en webdesign? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.